Viinit » Punaviinit »  
  

68   Ricossa Barbera Appassimento

Italia Piemonte

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkahilloinen, kypsän vadelmainen, luumuinen, kevyen salmiakkinen.

Ricossa Barbera Appassimenton valmistamisessa käytetään valmistusmenetelmää, jossa sadonkorjuun jälkeen rypäleitä kuivatetaan pari viikkoa ennen niiden murskaamista ja käymistä. Näin viiniin jää hieman makeutta, joka antaa maulle samettista runsautta ja pyöreyttä. Menetelmällä verraten hapokkaan Barbera-rypäleen maku tasoittuu ja kesyyntyy. Ruokasuosituksena tälle viini on pastat, pizzat sekä liha- ja kasvispadat. Tämä tasapainoinen viini sopii nautittavaksi heti, mutta kypsyy myös mukavasti kellarissa vielä useamman vuoden.

Rypäleet: Barbera

Täyteläisyys: Keskitäyteläinen

Hinta: 9,00 € / 12 cl   47,00 € / pullo 

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

(Kartta näyttää alueen, jolla viini on tuotettu, ei tarkkaa viinitilan sijaintia.)

< Takaisin